Praktijkdagen Jaaropleiding Kruidenvrouw

Nog even geduld......

 

Op 22 augustus gaan de praktijkdagen 2024/ 2025 online! Zet hem alvast in je agenda ;) 

 

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Stuur een mailtje naar info@praktijkdeduindoorn.nl en ik mail je zo snel ik alles online heb gezet! 

Wat andere cursisten zeggen:

Lieve Maayke, Bedankt voor een onvergetelijke ervaring en inspirerende praktijkdag over thee en het orakelen! De locatie in de duinen was adembenemend en jouw passie en kennis hebben de dag echt waardevol gemaakt. Een warme en gastvrije sfeer zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde. En het beste van alles? Ik ging naar huis met een tas vol heerlijke zelfgemaakte thee, doordrenkt met positieve intenties. Bedankt voor deze betoverende dag! #Thee #Orakelen #MagischeErvaring

- Annet Muller LiSadvies - Leefomgeving In Samenspel -

 

 

Prachtige locatie en een fantastische dag gehad. Genieten met volle teugen. Misschien juist omdat de groep ‘klein’ was hebben wij samen een geweldige samenwerking gehad. Mooie intenties met elkaar en voor elkaar neergezet. Mijn samengestelde thee werkt in ieder geval nu al. Ik wil hierbij graag de groep en Maayke bedanken. Als je de mogelijkheid heb is zeker de moeite waard om een workshop en/of orakeldag met Maayke te beleven

- Maaike Rood -

 

 

Vandaag bij Maayke in Hoek van Holland een workshop gevolgd ‘Zalf maken en je eigen thee samenstellen’. Wat een super leuke enthousiaste lerares is Maayke en wat weet ze veel. Mocht je in de buurt van Hoek van Holland wonen, moet je er zeker 1x naar toe (kan ook als je verder weg woont hoor. Laat je zeker niet weerhouden) of voor een workshop of voor een Kruidenvrouwen praktijkdag. Prachtige locatie 3 hoog. Maar als je dan boven bent heb je een geweldig uitzicht over zee strand en duinen. En een restaurant op de begane grond met een ruim afwisselend aanbod. Ik zeg doen zo onwijs leuk.

- Nel van Bakel -

Over Maayke 

In verbinding met de natuur en mezelf. Onderdeel zijn van het geheel in volle overtuiging. Dat is wat het werken met kruiden en de natuur me brengt. En het mooie is, dat het gewoon binnen handbereik ligt. Het maakt niet uit waar je bent. Je moet het alleen leren zien! 

Dat wil ik jou graag leren en laten ervaren tot in het diepste van je zijn, zodat ook jij intens kunt genieten van alles wat de natuur ons te bieden heeft.